Thursday, December 10, 2009

AKU RINDU KAMU...

Salam semua para sahabat dunia blogging yang dirindui....

Minta maaf banyak-banyak kerana tidak sempat untuk mengupdate sebarang entri baru akhir-akhir ini, semuanya kerana tugas di pejabat yang terlalu banyak dan disamping aktiviti-aktiviti lain yang terpaksa merenggangkan aku dengan kalian semua...bukan aku tak pernah ingatkan kalian dan tidak mahu menjengah blog kalian dan memberi komen..cuma aku kekurangan waktu untuk berbuat demikian, semuanya kerana banyak perkara yang perlu dibereskan terlebih dahulu, antaranya adalah tugas dipejabat yang menuntut penelitian terhadap fail-fail lama untuk year end closing account, melayani kerenah 3 orang anak-anak lelakiku yang baru selesai menjalani upacara berkhatan pada awal minggu lepas dan juga bisnes katering sarapan pagi yang kujalankan bersama rakan sepejabatku yang menjadikan tugasku berkali-kali ganda sibuknya...

Mudah2an kalian semua masih mengingatiku dan sudi meninggalkan jejak kalian untukku kembali membalas mesej-mesej kalian diwaktu aku senang nanti...bagi rakan-rakan yang ingin menghubungiku secara peribadi..boleh terus menghantar email ke zakiahali81@yahoo.com dan tinggalkan mesej anda berserta no.. HP agar kita boleh terus berhubung selepas ini..

InsyaAllah..aku berjanji, apabila aku berkesempatan semula nanti..pastinya aku akan kembali merisik khabar ke blog kalian semua...

Bye..semoga jumpa lagi....

Wassalam...
Share/Bookmark

28 comments:

kakcikseroja said...

welkambek Zai...


kakcik pun rindu sama kamu wo!.. senang2 catatlah sepatah dua kata, ya? :)

Webmaster@Echam said...

Salam Kak zai,
bizi yer.. emmm.. takpe.. nanti saya BUZZ kak zai...

Pn Kartini said...

Salam..:):)
Moga success..:):)

Werdah said...

Salam Zai,

aku rindu kamu juga.. he he.. Zai selamat menjalankan aktiviti.. rindu.. rindu juga..

LanaBulu said...

oklah tu..
demi tugas kan..
okay..

LotsOfLove-Pearls said...

hi kak..
welcome back..
hehe..

xpe kak..
utamakan yg utama..
free nnt, datang ar berkunjung blog ke blog..
hehe..

a kl citizen said...

assalammulaikum zai

membaca entri ini pun dah terasa kesibukan zai..

tak pernah lupa pada zai...
semoga Allah permudahkan segalanya

- jinggo - said...

kak zai
kata orang jawa
kangan..
itulah ceritanya.

Abd Razak said...

Salam...:)

Moga Allah permudahkan tugas kak zai

hai said...

salam zai,
ya la zai,saya tgk husband pon bz betul hujung2 tahun ni..x de harapan nak ajak bercuti..sabtu ahad pon kena OT.Tapi salute la kat zai,dalam sibuk2 tu sempat lagi berbisnes..kenapa saya x rajin camtu ek??apa2 pon harap zai gembira ngan tugas2 zai..salam sayang selalu!!

zaidi ali said...

Salam Zai.

Tutup akaun cepat ye..pastu bawa family pergi bercuti ujung tahun.

Atikah said...

Salam kak zai...

Bzz ker? selesaikan kerja akak dulu.... pas selesaikan kerja, bercutilah..

imanshah said...

Patot pun sepi, ingat dah stop berblog

abu muaz said...

Salam . Kuatnya bisnes.

maiyah said...

bz ye.. takpe dulukan yg lebih pnting.. slalu gak tertnya nape tak nmpk jejak kak zai lagi ni :)

Nida said...

Salam..

Takpe.. kami sabar menunggu.. :-)

Insan Marhaen said...

Sibuk tak pe. Jangan menyibuk macam aku ni....

Pok Li said...

selamat berniaga. Selamat Maju Jaya

Idalara said...

salam zai..
wlupun zai agak lama tk update blog dn singgah tempat ida..zai tetap dlm ingatan..utamakan mana yg penting dulu..bila segalanya selesai barulah mengisi masa yg terluang dgn berblog..mudah2an bisness zai maju..hero2 zai cepat sembuh dan zai diberi kesihatan yg baik..insyaallah.

endiem said...

patutlah, dahlama tak nampak.

hj.zawal said...

Salam kak,
Alhamdulillah..rindu dgn coretan akak.Saya telah selamat kembali dari mekah isnin lalu..terima kasih di atas doa akak

syahbandar87 said...

salam..teruskan berjuang kak..untuk keluarga dan masyarakat.x pe sibok sket pun..berblog ni sampingan jekan.hehe
:)

izakhairi said...

semoga urusan dapat diselesaikan dengan sebaik mungkin kerana sis tak sabar nak baca tulisan zai yang seterusnya...

zan-xray said...

yang dahulu didahulukan
yang kemudian dikemudiankan.
hobi boleh dilakukan waktu lapang kan.
utamakan keluarga.
apa2 pun moga sukses

Kunang-Kunang said...

Salam Zai. Semoga semuanya bereh dengan baik.

Dan pada anak zai yang dah berkhatan tu semoga cepat semboh.

Sueozana said...

Slmlkm Zai..
Selamat maju jaya dlm hdup & bisnes. Get intouch soon....

nahmy said...

salam..
insyaAllah tak lari blog dikejar, mmg kekadang ada tuntutan lain yg perlu diutamakan...takpa, esok-esok kita jumpa lagi insyaAllah

Sueozana said...

Important:
Salam.
Kepada semua follower Kak Sue (Sueozana- blog Colours of Life);Di atas ada disertakan link baru kak sue. Maaf kerana blog lama mempunyai masalah teknikal. Jadi, kak sue terpaksa berpindah ke tapak blog baru seperti link di bawah(pos lama juga telah berpindah ke blog baru)
tq.wslm

http://thecoloursofmylife-sue.blogspot.com

TUAN RUMAH MENYAPA

TEMAN TAPI MESRA

Ya Allah..Jangan Kau Pisahkanku dari Rahmat Mu..

Aku Memohon kepadaMu ya Allah..Kau tetapkanlah Imanku disepanjang waktu, Kau Jadikanlah aku diantara hambamu yang Soleh, Jauhkanlah aku dari segala Godaan Syaitan dan Kemegahan Dunia.. dan Kau Peliharalah Zuriatku dan Keturunanku dari segala tipu daya Syaitan dan Jadikanlah Anak2ku dikalangan mereka yang Soleh dan Solehah dan Kau Ampunilah dosa2ku, dosa2 suamiku, dosa2 anak2ku, dosa2 kedua ibu-bapaku, ibu bapa mertuaku dan dosa saudara2ku yang telah meninggal dan kau matikanlah kami di dalam keadaan kami telahpun suci dari segala dosa2 yang kelihatan dan xdak, yang disengajakan dan xdak, yang disedari dan xdak....Amin3 Ya Rabbal A'lamin

AWARD DARI ANA SOLEHAH

AWARD DARI ANA SOLEHAH

award dari NURA

award dari NURA

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI TIRANA

AWARD DARI TIRANA