Saturday, July 11, 2009

TANPA DIRIMU SIAPALAH AKU..


Sebenarnya aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada rakan blogger Ida Moy yang popular dengan blognya "Sesuka Hati Den".. kerana sudi menghadiahkan award yg cantik ini utkku yg sememangnya tiada apa yg lebihnya, hanya sekadar seorang insan biasa yg ingin berkongsi ilmu dengan anda semua...

Memang terasa sangat sangat bersyukur apabila mengetahui masih ada insan2 diluar sana yg sudi menghargai diri kita kan...dan sebagai menghargai jasa teman2 blogger yg tidak putus2 memberikan sokongan kepada blog ku ini aku ini menganugerahkan pula award ini untuk rakan2 blogger yg kuhargai sumbangan komen mereka yg begitu membina selama ini...dan buat rakan2 yg tersenarai dibawah sudilah kiranya kalian menerima award ini dari ku..

  • A kl Citizen
  • Tirana
  • Razak
  • Zaidi Ali
  • Abdul Wahab Arbain
  • Zool&Tod
  • Depu-Depu
  • Wardah
  • Warna Nostalgia
  • Maiyah
  • Insan Marhaen
  • Zawal
  • Ummumishkah
  • Saifun Nizam
  • Bujang Susah
  • Kak Pah
  • Dida
  • Zharif
  • Jinggo
  • Haikal
  • Uminas
  • Imanshah
Semoga persahabatan ini akan terus kekal selamanya...Buat semua yg kusebutkan diatas..jangan lupa ambil award kat atas tu yer dan tampalkan diblog anda sebagai satu penghargaan yang tidak seberapa dariku diatas sumbangan kalian yang sentiasa sudi menceriakan blogku .. IsLaM My WaY of LiFe..

Share/Bookmark

25 comments:

Razak said...

Salam...terima kasih kak

zaidi ali said...

Salam.
TQ bebanyak...saya dah masuk 'frame'.

Tirana said...

Terimakasih banyak-banyak..it's really sweet. Nanti saya amik.

zawal said...

ZAWAL,
TERIMA KASIH KAK,SAYA DAH AMBIK.
TERIMA KASIH JUGA DI ATAS NASIHAT AKAK DI BLOG SAYA TADI.
SEPERKARA LAGI,SAYA POHON DARI AKAK,SEKIRANYA SAYA DAPATI ARTIKEL AKAK MENARIK,SAYA MINTA IZIN COPY KAT BLOG SAYA..HALAL YE...
BLOG AKAK MEMANG LAIN DARI YANG LAIN..
SALAM DARI SAYA SEKELUARGA...

a kl citizen said...

tq la zai... nanti saya ambik..

dah tukar template...berseri rumah zai..

ZOOL@TOD said...

Terharunya saya, ada di antara artikel dari blog pn Zai saya sebarkan secara terus (melalui e-mel), secara tak langsung saya telah mem"promote" blog puan (saya catatkan sumber artikel tersebut dengan menulis URLnya).

insan marhaen said...

TQ, Zai... Rasa dihargai pulak. He..he..he..

Siapalah aku. Hanya Insan Marhaen...

maiyah said...

tima kasih.. seronok dapat award

Pengasas said...

Salam Zai,
Terima kasih kerana anugerah Award Maya kepada saya. Saya tak akan lupa jasa baik Zai sampai bila-bila.
Cerita award ini dalam posting terkini saya.

Dida... said...

Terima kasih kak Zai...

saya copy skrg n tampal ya... :)

ARIFF BUDIMAN said...

Salam. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi hadiah award dekat kami semua. Walaupun tidak pernah bersua muka namun terasa dekat pula no. Dah lekat pada blog warna nostalgia

zai said...

Buat Razak,
Terima kasih kembali kerana sudi menghargai..

zai said...

Buat Zaidi Ali,
Terima kasih. Cantik pula dah diframekan..mmg kena dengan Blog Zaidi..really nice to see

zai said...

Buat Zaidi,
terima kasih krn sudi framekan..mmg cantik pula bila diframe..kena pula dgn blog Long Tambang

zai said...

Buat Tirana,
Terima kasih..sbb sudi menghargai, itulah tanda mata dan tanda hati yg zai boleh berikan for someone lovely like u

zai said...

Buat Tirana,
Terima kasih kembali...itu jer yg mampu zai berikan buat someone lovely like u :)

zai said...

Buat Zawal,
alhamdulilah kerana sudi berkongsi ilmu, ambillah apa jer yg dirasakan bermanfaat krn blog ini mmg pun utk perkongsian ilmu tapi yg baik itu sebenarnya datang dari Allah jua yg buruk itu semuanya dari kelemahan akak sendiri..thanks alot

zai said...

Buat a kl citizen,
hehehe..terima kasih, masih menimba ilmu lagi ni banyak yg belum tau..i think u are more advance than me...kena belajar dari teacher juga ni tntg blogging nie..boleh kot kan..?

zai said...

Buat Zool&Tod,
Terima kasih krn turut menyumbang utk menyebarkan ilmu dan tentang keindahan islam..moga2 usaha kita mendapat keberkatan dariNYA..

zai said...

Buat Insan Marhaen,
Saya mengagumi anda sbg srg insan dan suami dan bapa yg sentiasa bermuhasabah diri utk berusaha menjadi yg terbaik..semoga hidup lebih ceria selalu

zai said...

Buat Maiyah...
Terimalah hadiah dariku yg tidak seberapa ini krn dirimu sungguh berharga..

zai said...

Buat Prof, Terima kasih kerana sudi singgah lagi keteratak blog saya..sebenarnya saya juga sgt menghargai setiap komen yg diberikan dan sifat Prof yg begitu down to earth sangat dikagumi..

zai said...

Buat Dida,
Terima kasih juga kerana sudi menerimanya..

zai said...

Buat Ariff Budiman,
sesuai dengan nama orangnya yg begitu budiman, sbnrnya saya sukakan semua jalan cerita diblog anda tersusun dgn begitu indah dan sarat dengan ilmu dan pengajaran..

iman rahman said...

I like it this really good information
Vimax Canada
Vimax pills
Obat perangsang wanita
Boneka sex ful body
Obat Vimax
Meizitang Botanical
Herbal Slim
Vimax oil
Semenax
Vimax asli
Pelangsing tubuh alami
Obat pelangsing alami
Celana Hernia
Selaput dara buatan
Obat kuat malang
Vakum pembesar penis
Vimax canada
Vimax
Viagra usa
Ciri Vimax asli
Foto abg bugil
Vimax Izon
Ciri ciri vimax asli
Harga vimax asli
vimax asli Testimoni vimax
Pembesar penis alami
Dildo vibrator
Red cialis viagra
Obat kuat pria
Vibrator lidah getar
Obat pemutih kulit
Obat pemutih gigi
Dildo getar
Alat masturbasi wanita
Vimax Asli Canada

TUAN RUMAH MENYAPA

TEMAN TAPI MESRA

Ya Allah..Jangan Kau Pisahkanku dari Rahmat Mu..

Aku Memohon kepadaMu ya Allah..Kau tetapkanlah Imanku disepanjang waktu, Kau Jadikanlah aku diantara hambamu yang Soleh, Jauhkanlah aku dari segala Godaan Syaitan dan Kemegahan Dunia.. dan Kau Peliharalah Zuriatku dan Keturunanku dari segala tipu daya Syaitan dan Jadikanlah Anak2ku dikalangan mereka yang Soleh dan Solehah dan Kau Ampunilah dosa2ku, dosa2 suamiku, dosa2 anak2ku, dosa2 kedua ibu-bapaku, ibu bapa mertuaku dan dosa saudara2ku yang telah meninggal dan kau matikanlah kami di dalam keadaan kami telahpun suci dari segala dosa2 yang kelihatan dan xdak, yang disengajakan dan xdak, yang disedari dan xdak....Amin3 Ya Rabbal A'lamin

AWARD DARI ANA SOLEHAH

AWARD DARI ANA SOLEHAH

award dari NURA

award dari NURA

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI TIRANA

AWARD DARI TIRANA