Tuesday, June 30, 2009

Makluman Gangguan Letrik di 5 Negeri

Kepada pengguna BEKALAN LETRIK yang dihormati sekalian..

Gangguan bekalan elaktrik telah dan sedang berlaku disebuah negeri di selatan tanah air. Adalah dimaklumkan bahawa gangguan ini akan mengambil tempoh selama
lebih kurang seminggu,sebelum ianya berakhir.

Kesulitan ini adalah disebabkan pencawang TNB yang voltannya ‘terlebih’ aktif’
dan gangguan ini akan berlaku di negeri2 berikut..

1. SELURUH NEGERI KELANTAN
2. SELURUH NEGERI SEMBILAN
3. SEBAHAGIAN NEGERI SELANGOR
4. SEBAHAGIAN WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR
5. SELURUH NEGERI JOHOR

PIHAK TENAGA NASIONAL BERHAD MALAYSIA INGIN MEMOHON MAAF KEPADA SEMUA PENGGUNA TERBABIT DAN BERHARAP AGAR SEMUA PENGGUNA MENGAMBIL LANGKAH SEWAJARNYA.

Harap maaf…faktor gangguan adalah kerana rakaman yang dikesan oleh TNB spt dibawah

tnb

Pakar-pakar TNB sedang berusaha mengatasi masalah ini dengan segera….


Share/Bookmark

7 comments:

a kl citizen said...

ni kena panggil Tom Cruise macam citer War of the World... org putih je yg pandai selamat kan dunia ni

maiyah said...

harap2 jagn kwsn sy. masak nanti

Tirana said...

dulu2 masa di kampung, tak ada letrik..tak rasa susah sangat tapi sekarang ni baru sejam tak ada letrik dah menggelisah..macam cacing kepanasan..hehehe

zai said...

Buat Teacher,

Saya setuju dgn your idea, mmg kena panggil tom cruise ni..


Buat Maiyah,
Just kidding jer tu...sesekali kena bergurau juga utk lepaskan tekanan..

Buat Tirana,
Betul3...akak setuju, keperluan asas macam makanan, api, air dan keperluan2 lain macam kenderaan utk bergerak dan telefon, klu tak ada mmg akan jadi huru-hara dunia ni

kak ja said...

Kja dok berimaginasi, betapa funnya kalau bebetoi terjadi yg dlm last pic tu.. Gumbiranya 'depa' dok main skipping2..

muhdsuhaily said...

mission impossible...

wanshah said...

laa.. ingatkan orang jer pandai main skeeping. pencawang TNB pn main sama. lepas gian kot tu. kuikuikui..

TUAN RUMAH MENYAPA

TEMAN TAPI MESRA

Ya Allah..Jangan Kau Pisahkanku dari Rahmat Mu..

Aku Memohon kepadaMu ya Allah..Kau tetapkanlah Imanku disepanjang waktu, Kau Jadikanlah aku diantara hambamu yang Soleh, Jauhkanlah aku dari segala Godaan Syaitan dan Kemegahan Dunia.. dan Kau Peliharalah Zuriatku dan Keturunanku dari segala tipu daya Syaitan dan Jadikanlah Anak2ku dikalangan mereka yang Soleh dan Solehah dan Kau Ampunilah dosa2ku, dosa2 suamiku, dosa2 anak2ku, dosa2 kedua ibu-bapaku, ibu bapa mertuaku dan dosa saudara2ku yang telah meninggal dan kau matikanlah kami di dalam keadaan kami telahpun suci dari segala dosa2 yang kelihatan dan xdak, yang disengajakan dan xdak, yang disedari dan xdak....Amin3 Ya Rabbal A'lamin

AWARD DARI ANA SOLEHAH

AWARD DARI ANA SOLEHAH

award dari NURA

award dari NURA

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI TIRANA

AWARD DARI TIRANA