Monday, June 1, 2009

Today is My Birthday (01-06)

Semalam tepat jam 12.00 tgh malam..umurku dah pun bertambah ke satu angka lagi...alahai 36 years old already...no more sweet 17 only.... sour 36..hukhukhuk..dan paling menyentuh hatiku teman penaku dari pakistan Mr. Rana Saqib adalah org pertama yg mengucapkannya utkku melalui email yg dikirimkannya kpdku diikuti ofis mate aku eriyn yg hantar sms semasa aku sdg asyik membuta tgh malam semalam, Awal pagi tadi bondaku nan tercinta turut menghantar sms dgn ucapan yg ckp syahdu dan menyentuh hatiku...mendoakan kesejahteraan utkku selamanya dan bagitau she loves me forever....thnks bonda, i'm proud to be borne as your daughter... yela..bondaku dah pun berusia 57 tahun tapi masih pandai main sms dan mengingati kesemua tarikh lahir2 anak2nyer yg seramai 8 org never missed at all, diikuti kawan2 sekolah yg lama..aduhai this time...mmg happening..pastu tadi boss aku plak buat surprised bgtau nak raikan bday aku kat one secret place next week for the whole office...hmmm...mmg aku terperanjat sgt2 sbb x sangka ada juga org yg appreciate aku....tapi ingat aku seronok sgt ker bergelar a matured lady nie...!!!! I wish I can go back to my childhood time...byk yg nak kena adjust kat sana..tapi tula...masa x mgkn berpatahbalik lagi...Life has to go on....TAPI ..the best part everybody dah wish me...but happened to my HUBBY ??? Pagi tadi dia call aku kat Ofis n ckp "Abg tau zai punya bday arini tapi x yah celebrate ape2 lah k..sbb zai dah pun dapat hadiah abg bagi..." Terpinga2 aku fikir bila lak org tua nie bagi hadiah...then baru dia cakap tuuuu....anak2 kita yg 5 org tula hadiah dari abg utk zai...klu nak hadiah lagi satupun abg boleh bagi jugak... Aduh !!!!!!! tensyen nyer aku....but whatever mmg aku akui my HUBBY AND MY CHILDREN tula hadiah teristimewa dlm hidupku..tanpa diaorng pasti warna nostalgia ku akan bertukar jadi warna hitam...

Share/Bookmark

3 comments:

ARIFF BUDIMAN said...

Salam
Selamat menyambut ulangtahun ke 36. Semoga umur yang panjang diberkati Allah

mebby17 said...

HAPPY BIRTHDAY SIS..MUACHH MISZZ N LOVE YOU..

zai said...

Buat En. Ariff Budiman, terima kasih...semoga kita sama2 diberkati Allah dgn limpahan rahmat dan rezeki yg mencurah2

Buat Ezza, I Love U too Sis..Mmuuahh !!!

TUAN RUMAH MENYAPA

TEMAN TAPI MESRA

Ya Allah..Jangan Kau Pisahkanku dari Rahmat Mu..

Aku Memohon kepadaMu ya Allah..Kau tetapkanlah Imanku disepanjang waktu, Kau Jadikanlah aku diantara hambamu yang Soleh, Jauhkanlah aku dari segala Godaan Syaitan dan Kemegahan Dunia.. dan Kau Peliharalah Zuriatku dan Keturunanku dari segala tipu daya Syaitan dan Jadikanlah Anak2ku dikalangan mereka yang Soleh dan Solehah dan Kau Ampunilah dosa2ku, dosa2 suamiku, dosa2 anak2ku, dosa2 kedua ibu-bapaku, ibu bapa mertuaku dan dosa saudara2ku yang telah meninggal dan kau matikanlah kami di dalam keadaan kami telahpun suci dari segala dosa2 yang kelihatan dan xdak, yang disengajakan dan xdak, yang disedari dan xdak....Amin3 Ya Rabbal A'lamin

AWARD DARI ANA SOLEHAH

AWARD DARI ANA SOLEHAH

award dari NURA

award dari NURA

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI A KL CITIZEN

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI KAK WERDAH

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI MAIYAH - THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI DIDA-THANKS

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI SYAHIDAH & UMMI HUMAIRA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI IENA

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI SAIFUN NIZAM

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI IDA MOY

AWARD DARI TIRANA

AWARD DARI TIRANA